Stolarz Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) WITAM Mam na imię Łukasz, ale wszyscy na mnie mówią Stolarz Kiedyś kumpel poczęstował mnie Paulanerem, wtedy przekonałem się, że oprócz żywca, lecha i warki jest coś więcej. Chyba w maju przeczytałem artykuł o piwowarstwie domowym w nowinach i tak zaczęła się moja przygoda. Od czerwca śledzę to forum, dużo się z niego nauczyłem (prawie wszystko), dlatego postanowiłem zrobić coming out . Bo jak wszyscy by tylko „brali”, a nic nie „dawali” to nie było się z czego uczyć. Dlatego moje zmagania będę opisywał w osobnym wątku – może ktoś pochwali, może ktoś doradzi, a może i ktoś się czegoś nauczy... Dziękuje Josefikowi za rade z mieszadłem mechanicznym i za film, który zainspirował mnie do automatyzacji browaru. Shooterowi za mieszadło magnetyczne i Bolkowi za sterownik. Jeszcze raz witam wszystkich !! :beer: PS. Dla tych którzy zaczynają: uważacie PIWOWARSTWO WCIĄGA! Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Stolarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam i pozdrawiam ze Śląska Życzę sukcesów i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 LwG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi