mcpol1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam posiadam w zapasach: Danstar Nothingam S-33 T-58 W34/70 pół paczki us-05 z przed 3 miesięcy w lodówce. Czy któryś z tych drożdży mogę użyć do IRA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam posiadam w zapasach: Danstar Nothingam S-33 T-58 W34/70 pół paczki us-05 z przed 3 miesięcy w lodówce. Czy któryś z tych drożdży mogę użyć do IRA? Moja rada była by taka. Uwodnij drożdże, później zrób starter przynajmniej 1,5L z US05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Troche sie boję tych drożdży... mam nadzieję że nic się nie przyplątało do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Troche sie boję tych drożdży... mam nadzieję że nic się nie przyplątało do nich Jak zrobisz starter to wyraźne infekcje będziesz mógł wywąchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kurde problem w tym że warzył będę jutro, drożdże zadam pojutrze a to chyba trochę za krótko jak na zrobienie startera zakładając że zrobiłbym go jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kurde problem w tym że warzył będę jutro, drożdże zadam pojutrze a to chyba trochę za krótko jak na zrobienie startera zakładając że zrobiłbym go jutro rano. Jakbys nastawił dzisiaj... to byłoby ok. A tak lepiej 24h starter niż dużo za mało drożdży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi