dabeer Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 W polskim internecie dorobiliśmy się już sporej ilości forów, portali i blogów traktujących o domowym piwowarstwie. Jednak na Polsce świat się nie kończy - w sieci jest mnóstwo ciekawych informacji na temat piwa w językach innych niż polski. Które obcojęzyczne strony poświęcone piwu są w waszym mniemaniu godne polecenia i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 homebrewtalk.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja polecam to radio internetowe: http://www.thebrewingnetwork.com/ Ciekawe audycje i wszystko z dozą amerykańskiego humoru. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Fajne to radio. A mnie się coś takiego ostatnio spodobało: http://www.ohbeautifulbeer.com Strona prezentuje ciekawe pod względem artystycznym nalepki i opakowania do piwa. Niezłe źródło inspiracji dla tworzących własne etykiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Brytyjskie www.jimsbeerkit.co.uk - spore forum. www.thehomebrewforum.co.uk - spore forum dużo ciekawych ludzi. www.bristolbrewers.co.uk/ - kolebka bjcp w UK www.scottishcraftbrewers.org - ...eee bo moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi