wiesiek_z Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem początkującym piwowarem z Maszewa obok Płocka.Jestem ciekaw czy ktoś z mojej okolicy też warzy piwo.Fajnie by było się poznać i wymienić doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ja co prawda z okolicy nie jestem ale co mi szkodzi przywitać nowego kolegę. Zatem witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A ja mam kolegę z wojska ,co mieszka koło Płocka , to tez Cię witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A ja koło Płocka kiedyś śmigałem więc LwG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja za to w Płocku swoje kochane autko kupiłem więc również do serdecznych powitań się przyłączę . Udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A ja kiedyś byłem na meczu Wisły Kraków, kiedy grała u siebie z Wisłą Płock, również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi