darko Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czy na forum jest opcja automatycznego logowania? Wkurza mnie klikanie OK za każdym razem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja się loguję automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja też nie mam z tym problemu i to na kilku przeglądarkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 To w takim razie gdzie jest opcja włączania/wyłączania "pamiętania na danym komputerze"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Forum-->profil-->prywatność-->Zapamiętaj login i hasło pomiędzy wizytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Niewidzialna ręka moderatora załatwiła sprawę . Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi