Von Lurtz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam Wszystkich bardzo serdecznie, i piwowarów i piwowarki! Mam na imię Karol (24 lata) mieszkam w Zbąszyniu (WLKP), właśnie fermentuję moja pierwsza warka! I już ostrze sobie zębiska na kolejną Mam nadzieję, że z czasem będę mógł sam pomagać, a póki co chłonę wszystko z forum jak gąbeczka:P Dziękuję też wszystkim z góry za okazaną pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj na forum!! Powodzenia i wytrwałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witam, może wybierzesz sie na to spotkanie? http://www.piwo.org/topic/8690-viii-spotkania-piwowarow-w-zielonej-gorze-9032013/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Lurtz Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Anteks he he wybiorę się na pewno już nawet kogoś o to pytałem wcześniej:) Gdybyś jechał sam to możemy razem podskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convict Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj Udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Hejas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Samych udanych warek :)Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi