Skocz do zawartości

Ekstrakt słodowy ciemny WES - jaka receptura ze słodów?


olos23

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, robiłem kiedyś piwko z ekstraktu słodowego ciemnego WES i bardzo mi smakowało ( w przeciwieństwie do jasnego). Od niedawna bawię się w zacieranie i chciałbym uzyskać coś podobnego. Macie propozycje jakich słodów użyć i jak zacierać?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.