PiotrST Opublikowano 6 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Oceniasz piwo w trakcie fermentacji? Pozwól mu się ułożyć. Aromat zielonego piwa różni się od wyleżakowanego. Miałem wiele przypadków, że aromat kilka tygodni po butelkowaniu był lepszy niż podczas butelkowania. W twoim przypadku dałeś mało chmielu na aromat. Co więcej Lubelski nie jest jakiś mega aromatyczny. Po chmieleniu na zimno cudów się nie spodziewaj.Wiesz, jak piję, to podświadomie pojawiają się jakieś wnioski, choć faktycznie to zdecydowanie zbyt wcześnie. Dam sobie spokój z chmieleniem na zimno. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oxy96 Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 2/3 zostaw jak jest 1/3 lub mniej nachmiel. Sam się dowiesz jaka jest różnica;) A i ja chętnie się dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się