maciek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Moja propozycja, to dział gdzie można by było napisać, co komu smakuje a co nie itp. elroy, to Ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aninawi Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 mi smakuje tylko ciepły, rozbąbelkowany Żywiec z sokiem, z puszki.....hhihihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) mi smakuje tylko ciepły, rozbąbelkowany Żywiec z sokiem, z puszki.....hhihihihihi Pytanie z jakim sokiem? ps: dodaj sobie avatara Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Moim zdaniem świetny pomysł . Dyskusja o smakach i preferencjach w fajnej atmosferze ( a taką tu węszę ) naprawdę może ubarwić forum . Użytkownicy którzy poznają jakieś nowe piwo dodają je , oceniają i dyskutujemy . Z absolutnym poszanowaniem zdanai innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi