Ray Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jaki format? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 zrobione jest w formacie A0.. ale zastanawiam się czy nie zmniejszyć do A1.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jakis czas temu zrobilem dla siebie taki plakacik... zabrzmiało, jakbyś se posmarował bułkę masłem SZACUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tak jak pisałem u znajomego koszt plakatu jest wyceniony na 40 zł za metr kwadratowy. To w formacie A0 by wyszło 40 dychy za sztukę. gagarin a może byś się podzielił z kolegami doświadczeniem przy takim plakacie ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zapytam znajomego który ma drukarnię. Może będzie miał atrakcyjniejszą cenę A co do plakatu, wydaje mi się, że lepsze byłoby przeliczenie ekstraktów na °Blg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zapytam znajomego który ma drukarnię. Może będzie miał atrakcyjniejszą cenę To fajnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 zabrzmiało, jakbyś se posmarował bułkę masłem no dobra.. "kilka" godzin mi to zajęło gagarin a może byś się podzielił z kolegami doświadczeniem przy takim plakacie ? :] tzn? wydaje mi się, że lepsze byłoby przeliczenie ekstraktów na °Blg. może i lepsze, ale nie wiem czy chciałoby mi się przeliczać i zmieniać to wszystko.. pisałem do dobrej i taniej drukarni w moim mieście i policzyli mi jakieś 30zł netto za A0 przy nakładzie 30 sztuk.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To znaczy czy pomógł byś Beergrilowi w opracowaniu nowego plakatu, a później by go sprzedawał za pośrednictwem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 witam.. jakis czas temu zrobilem dla siebie taki plakacik ze stylami piw wg bjcp i najpotrzebniejszymi wzorami i informacjami.. nie drukowałem go jednak jeszcze, bo cena prawie 50zl za jedna sztuke troche mnie zniecheca.. Wrzucisz go w oryginalnym rozmiarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Co to za druk w takiej cenie? Drukuję dość często plakaty wielkoformatowe. U siebie w firmie mam ploter epsona, ale typowo fotograficzny więc cena wydruku dość mało opłacalna, ale solwent lub offset przy większym zamówieniu to kwota przy A0 nie przekroczy 30plna pewnie zamknie się w 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Beergrill na pewno świetnie da sobie radę.. jakby jednak czegoś potrzebował to służę pomocą.. Usiu.. wiesz, trochę nad tym siedziałem z resztą jest jeszcze trochę do poprawienia.. bo jakby się przyjrzeć dokładniej jest sporo błędów.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 i jak tam sprawa plakacików ?? cośsię ruszyło, że tak zapytam ? Bo miejsce na ścianie już przygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 był pomysł umieszczenia mojego dzieła w sklepiku piwo.org, ale póki co nic z tego nie wyszło.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja ostatnio kompletnie nie mam wolnego czasu, nawet od kilku dni nie mam jak piwa na cichą przelać. Wrócę do tematu, jak tylko się uporam ze swoją pracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ja wiem, że jestem upierdliwy.... ale jak idzie? coś się ruszyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi