chackman Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Hej, czy ktokolwiek ma pojęcie jak wygląda sprawa piwowarstwa domowego w Belgii? Zdaję sobie sprawę, że jest to kraj o chyba największej liczbie gatunków piwa na świecie, ale za pół roku wylatuję tam na 4 lata, a nie chciałbym rezygnować z piwa domowego. Chodzi mi o sklepy z surowcami/sprzętem, bo raczej wysyłka z polskich sklepów byłaby za droga? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chackman Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Sam sobie odpowiem, bo chyba coś znalazłem: http://www.brouwland.com/en/ wygląda na to, że można zamówić online i odebrać w bardzo wielu miejscach europy, w tym w wielu miastach Belgii. Czekam wciąż na Wasze wskazówki, jeśli ktoś się orientuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 http://www.brewferm.be/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Działają chłopaki, Brouwland to taki ichni "browamator". Gdybyś miał jakieś konkretne pytania mogę zapytać u źródła. Edytowane 18 Marca 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 też będę pomieszkiwał w tym zacnym kraju prze conajmniej 2 miechy , i zastanawiam się nad zabraniem gara właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi