zbynieks Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie ma chyba jednego algorytmu. Mimo, że wszystkie moje sześć warek fermentowało burzliwie w tym samym pokoju, każda burzliwa przebiegała inaczej. Na przykład obecnie w piątek zadałem Danstarami Full Aromę, wczoraj mało mi rury nie wyrwało, a dziś wygląda, że to się do końca zbliża. Na zdjęciach trudno się do czegokolwiek przyczepić, tydzień cichej nie zaszkodzi, a jak podejmiesz decyzję o butelkowaniu po świętach to też pewnie nie pobłądzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mea culpa! :-) cierpliwość, cierpliwość, cierpliwość. Wszystko było bez problemów a piwo po 20 dniach od zabutelkowania smakuje b. dobrze. - Koniec tematu - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się