piotr986 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów! Jeszcze kilka dni i będzie rok jak narzeczona sprawiła mi zestaw startowy do robienia piwa, piękną pasje mi znalazła Na swoim koncie mam już 10 warek (jedna pucha, jedna z ekstraktów i samodzielne chmielenie,reszta zacieranie) Postanowiłem korzystać z receptur które znalazłem na tym forum,więc przywitać się postanowiłem, bo nie wypada korzystać z doświadczenia forumowiczów i nawet "dzięki" nie powiedzieć. Zatem witam wszystkich i dziękuje za wiedzę zawartą na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witam i życzę samych udanych warek p.s od razu dodaj swoją lokalizację na mapie piwowarów (zakładka społeczność -> mapa piwowarów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr986 Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Lokalizacje przy logowaniu dodałem, byłem ciekaw czy ktoś w okolicy warzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarok3 Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Witaj i powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi