Lampek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich ! Jestem tu nowy i przygoda z warzeniam piwa to dla mnie też nowość. Chodzę, błądzę po forach, czytam opisy, posty. Mam nadzieję, że tutaj rozwiejecie wiele moich wątpliwości. Będę wdzięczny Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erulogoss Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam. Na start proponuję uzupełnić swój profil i zaznaczyć się na mapie piwowarów (społeczność -> mapa piwowarów). No i życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cześć masz fajny avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cześć masz fajny avatar Avatar jak avatar, ale ten żywiecki pokal... witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi