grze Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam wszystkich, Piwem pasjonuje sie od lat, ale dopiero teraz zebralem sie wreszcie do uwarzenia czegos samemu. Niestety wciaz mieszkam w nieduzym mieszkaniu kilkadziesiat mil od Los Angeles, tak wiec mozliwosci mam ograniczone, ale nic, trzeba sobie jakos radzic, sprzet kupiony, w nastepna sobote sprobujemy cos ugotowac Licze, ze zaczerpne na tym forum nieco pomocy w razie potrzeby! Pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witaj na pokładzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 "Trzeba mi Wielkiej Wody...", ech, rozmarzyłem się. Witaj wśród nas! Powodzenia na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pozdrowienia z Michigan i witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Witam! I życzę powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi