Makaron Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 A dry fermenting, true top cropping yeast which produces a dry, slightly tart, crisp beer. Ideal for beers where a low ester profile is desirable. Origin: Flocculation: Low Attenuation: 74-78% Temperature Range: 58-74° F (14-23° C) Alcohol Tolerance: approximately 10% ABV Styles: American Wheat or Rye Beer Cream Ale Düsseldorf Altbier Kölsch Northern German Altbier Ofermentowuje do wytrawnego smaku, prawdziwe drożdże górnej fermentacji, które produkują wytrawne, lekko cierpkie, rześkie piwo. Idealne do piw gdzie porządany jest niski profil estrowy. Podstawowe informacje: Flokulacja: Niska. Odfermentowanie: 74-78% Przedział temperatur: 14-23°C Tolerancja na alkohol: 10% ABV Style: American Wheat or Rye Beer Cream Ale Düsseldorf Altbier Kölsch Northern German Altbier Źródło: http://www.wyeastlab.com/hb_yeaststrain_detail.cfm?ID=126 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się