mati87 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam zakładam że Brać piwowarska posiada jakieś ryciny rysunki własnego autorstwa szyszek chmielu lub motywów chmiel plus jęczmień. Googluje za tym ale nie za bardzo jest z czego wybierać albo płatne. Coś na zasadzie klipartu, tak żeby można było to wygrawerować. Jeżeli będzie ktoś chętny mi pomóc to będę szczęśliwy. Wykorzystanie oczywiście żaden użytek komercyjny. Podejrzewam żę coś ktoś posiada robiąc własne etykiety Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez mati87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Wpisz w wyszukiwarkę clip-artów w Wordzie 2010 hasło "chmiel". Ja ten właśnie motyw wykorzystuję na swoich etykietach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) A szukałeś przez google - słowo: 'hops' -> zakładka 'grafika' -> 'narzędzia wyszukiwania -> 'dowolny typ' -> 'clip art' / 'grafika wektorowa' ? np. clip art Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W ustawieniach zaawansowanych góglowej szukajki obrazków można jeszcze zaznaczyć typ licencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati87 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 o dzięki, po prostu sposób wyszukiwania miałem zły tak że dobrze mnie nakierowaliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi