anteks Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 W sobotę 25.05.2013 oraz w niedzielę 26.05.2013 godz 11-19 w Auchan Swadzim k/ Poznania odbędzie się pokaz warzenia. leech 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Pokaz przeprowadzą podobno znani i doświadczeni piwowarzy domowi, Jest zatem szansa na spotkanie towarzysko/edukacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 kto bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Podobno anteks&maaciej6. Przecież napisał, że doświadczeni przez życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 wczoraj był Maciejo dzisiaj ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztoń Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Też wczoraj byłem, zobaczyłem, pół Wolsztyńskiego Browaru Domowego poznałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Też wczoraj byłem, zobaczyłem, pół Wolsztyńskiego Browaru Domowego poznałem... No słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi