KMB Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Witam Krzysztof jestem. Inspiracją pierwszej próby zrobienia włanego piwa było spożycie pysznego Pale Ale, kupionego w dobrze zaopatrzonym sklepie w mojej miejscowości. Mam nadzieję że uda mi się stworzyć dobre "piwerko" oraz nabrać doświadczenia w tej kwesti. to co kupujemy w sklepach to strzaszny śmietnik. Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 27 Maja 2013 przez KMB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Zapewne u tego gościa ze sklepu dowiesz się wszystkiego o warzeniu Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Przy rondzie ten sklep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMB Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Zapewne u tego gościa ze sklepu dowiesz się wszystkiego o warzeniu Jeśli się uda z nim pogadać Przy rondzie ten sklep? Tak jest. Edytowane 27 Maja 2013 przez KMB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Zapewne u tego gościa ze sklepu dowiesz się wszystkiego o warzeniu Jeśli się uda z nim pogadać Fakt, chłopina zabiegany jest Ale wraca do Obornik na nagrania http://blog.kopyra.com/ Edytowane 27 Maja 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KMB Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 http://blog.kopyra.com/ Znam i subskrybuje YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi