domin-w Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Witam, Po kilku godzinach czytania Waszego forum i oglądania filmów na You... dzisiaj ( 1 h temu ) "zrobiłem" swoją pierwszą "warkę" z puszki Cooper`s Dark Ale. Oczywiście nie obyło się bez przygód jak to za 1 razem. Mam nadzieję, że nie zamęczę Was pytaniami amatora. Proszę o wyrozumiałość. 1 Warka = cierpliwość, cierpliwość cierpliwość Edytowane 27 Maja 2013 przez domin-w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witaj na forum. Raczej nie zamęczysz, większośc kolegów tutaj ma anielską cierpliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Cześć To prawda z anielską cierpliwością, mimo wszystko przejrzyj w miarę możliwości dokładnie wiki http://www.wiki.piwo.org/Strona_g%C5%82%C3%B3wna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin-w Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 7 rano i zaczęła się fermentacja (maiłem obawy bo zadałem drożdże przy 26 C), obecna temperatura w pomieszczeniu 20 C. Jestem dobrej myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin-w Opublikowano 15 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Muszę się pochwalić 10 dni po zlaniu do butelek. Kolor, piana, smak - jak na pierwsze piwo REWELACJA Dla tych co się wahają czy zaczynać - ZACZYNAĆ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi