Skocz do zawartości

Browar Świdwin est.2012


leon

Rekomendowane odpowiedzi

11.08.2016r. #38. Witbier

  • Pilzneński - 52,1%
  • płatki pszenne - 35,4%
  • płatki owsiane - 7,3%
  • Pszeniczny - 2,1%
  • Melanoidynowy - 2,1%
  • zakwaszający - 1%

 

 

Zacieranie
 

55* - 10'

62* - 15'

72* - 45'

76* - 5'

 

Chmielenie, granulat :
 

Styrian Goldings, 20g - 60'

East Kent Goldings, 10g - 15'

Cascade, 10g - 10'

 

 

 

Receptura (BeerSmith) na 23L; 12,1BLG
Drożdże Belgian Ale  #M27 Mangrove's Jack

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.