leon Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 11.08.2016r. #38. Witbier Pilzneński - 52,1% płatki pszenne - 35,4% płatki owsiane - 7,3% Pszeniczny - 2,1% Melanoidynowy - 2,1% zakwaszający - 1% Zacieranie 55* - 10' 62* - 15' 72* - 45' 76* - 5' Chmielenie, granulat : Styrian Goldings, 20g - 60' East Kent Goldings, 10g - 15' Cascade, 10g - 10' Receptura (BeerSmith) na 23L; 12,1BLGDrożdże Belgian Ale #M27 Mangrove's Jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się