Makaron Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Wraz z Pomorską Ławą Piwną organizujemy spotkanie z panelem degustacyjnym. Spotkanie odbedzie sie w Pubie Polufka w Gdansku dnia 14 Kwietnia o godzinie 16 Wszystkich piwowarów domowych zapraszam by przynieśli swoje najlepsze wyroby, to podyskutujemy o nich. Oczywiście wszyscy są mile widziani wszyscy miłośnicy piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Czy znajdą się chętni na takie spotkanie z piwo.org? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Ja się melduję na 100%, będę miał też jakieś swoje piwo, lecz niestety nowości mało - będę miał trochę tych piw co w styczniu w Duszku i może 1-2 pilsy. Kto z Trójmiasta jeszcze się pisze? Edytowane 29 Lutego 2012 przez korko_czong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pendzacy_jelen Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ja. Będę miał jakieś swoje sikacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Czy znajdą się chętni na takie spotkanie z piwo.org? Też postaram się znaleść czas i jakiś trunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nie powiem troszkę się stresowałem, bo nie było odzewu przez dobrych kilka dni Wracam do organizowania miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twitt Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Nie powiem troszkę się stresowałem, bo nie było odzewu przez dobrych kilka dni Wracam do organizowania miejsca. będę będę... przyniosę trochę jasnych bezstylowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Ja bym powiedzial, ze nie dobrales jeszcze stylu do uwarzonych piw. Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pendzacy_jelen Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Ja niestety odpadam w tym czasie jadę na konferencję do Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddy Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jeśli mnie nic nie wypadnie, to chętnie bym zajrzał. Warto się doskonalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wznawiam watek, bo troszke rzeczy sie wyklarowalo. Po pierwsze spotkanie odbedzie sie w Pubie Polufka w Gdansku dnia 14 Kwietnia o godzinie 16. Zaczniemy od mojego wykladu na temat brytyjskiej szkoly piwowarskiej. Opracuje jeden styl i opowiem jak go uwarzyc uzywajac roznych surowcow i drozdzy. Wraz z opisem skladu wody itd. Jesli Marcin sie zgodzi to moze opowie nam co nieco na temat jego wypadow po egzotycznych browarach. Pozniej rozpoczniemy Panel. Prosze chetnych na przyniesienie po dwie butelki jednego lub dwoch uwarzonych samodzielnie piw. Jesli byloby mozliwe wraz z dokladnymi parametrami i opisami na temat tych piw. Po czesci bardziej oficjalnej rozpoczniemy biesiade. Tutaj jesli wszystko uda sie dopiac bedzie piwo z browaru w Gosciszewie dostepne z nalewaka, jesli nie to w stalej ofercie tego pubu jest czeski Skalak z nalewaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumek_pl Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Świetne spotkanie, wrzucam kilka fotek dla zainteresowanych no i czekamy na następny panel ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hask Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 no proszę jak się rozminąłem z terminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 no proszę jak się rozminąłem z terminem Było jeszcze kilka innych spotkań.Ale ze względu na to, że grupa trójmiejska to nie tylko piwo.org, ale również browar.biz i okolice. Postanowiłem sklecić proste forum do dogadywania spotkań na Pomorzu. www.pomorskalawapiwna.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi