malymiki Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Temat wydzielony z innego postu. Padła propozycja spotkania piwowarów w Łodzi. Udało się ustalić miejsce (Piwoteka może nas przyjąć) pozostała kwestia terminu. Pierwsza wersja to 6 grudnia godziny wieczorne. Spotkanie o charakterze zapoznawczo-integacyjnym połączone z panelem degustacyjnym. Kto ma ochotę i czas by się spotkać upraszany jest o wpisanie się poniżej. Edytowane 28 Stycznia 2014 przez malymiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Będę - jeśli na pewno to będzie 6 grudnia, to napiszę do Piwoteki z prośbą o rezerwację - mam nadzieję, że nie będzie problemu, bo to Mikołajki... Edytowane 29 Listopada 2012 przez Baksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Napisz. Zobaczymy co odpowiedzą. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czy 'łódzka grupa' obejmuje teren województwa? Spróbuję wolne zaklepać w fabryce. Czekam na rozwój sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Skierki jak najbardziej do "łódzkiej grupy" się zaliczają. Jak pisałem już w innym temacie: termin pasuje, o ile piwo mi się nie zakaziło to postaram się przynieść parę butelek z mojej pierwszej warki, ale raczej nie zdążą się od niedzieli nagazować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati3333 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ha .... właśnie dzisiaj zastanawiałem się kiedy ktoś wpadnie na taki pomysł .... postaram się zajrzeć Pozdrawiam i śledzę wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja się pisze na spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jeśli data 6 grudnia jest aktualna, to anonsuje swoje przybycie. Zwlaszcza że, wstyd przyznać, jeszcze w piwotece nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolSzatana Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jestem chętny na spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ok, napisałem do Piwoteki - czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Up Odpisali, jednak nie będzie to możliwe 6 grudnia, ponieważ są Mikołajki i premiera Brackiego Rauchbocka, więc nie mogą zarezerwować stolika dla naszego spotkania, na którym zapewne nie zarobią. Co jest dla mnie dość naturalną decyzją z ich strony. Tak więc albo inny lokal, albo inny termin - np. 7 grudnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No jasne. 7 grudnia to z kolei piątek więc pewnie też nie będą tak bardzo chętni. Może środek tygodnia 11,12,13 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) No kurcze, mi niestety żadna z tych dat nie pasuje:/ Ewentualnie 12 grudnia. Ale skoro każdemu posowały 6 grudnia to może pomyślimy nad innym lokalem? Edytowane 30 Listopada 2012 przez nikiboom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Obawiam się, że w Mikołajki nikt nie przyjmie grupy kilku osób pijących własne piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Może być ciężko... a może faktycznie 12/12/2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No chyba może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Mi pasuję 12-12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No to może zastanówmy się nad tą datą. A póki co, Panowi, proszę o pomoc - http://www.piwo.org/topic/8223-simpsonowy-browar-po-lodzku/page__gopid__175387#entry175387 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 12.12. pracuje do osiemnastej i nie ma zmiłuj, Ale jesli mozna się spóźnić i mieć tzw. "wejscie" to oczywiście będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jasne, że będzie można Wysłałem wiadomość do Piwoteki z prośbą o zarezerwowanie 12/12. Zobaczymy, co napiszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wiecie, 16.12 (niedziela) na 99% robię kolejne Warsztaty Warzenia w Piwotece, więc zapraszam. A na spotkanie, jeśli będzie w innym terminie, też oczywiście przyjdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baksu Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hej Piwoteka odpisała, że 12/12 będzie ok, tylko proszą w przybliżeniu o określenie ilości miejsc do rezerwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 To o której na miejscu? I kto się zjawi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Proponuję zacząć o 18. Najwyżej poczekamy na resztę. Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikiboom Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 18 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi