jaworek346 Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Warka #35 21 marzec pilneński/ pale ale Bydgoszcz 7kg Zacieranie: 68°C 60min 21L Wysładzanie: wyszło około 30L 13blg Chmielenie 60min: 10g magnum 12,5% 60' 50g Lubelski 2,8% 40' ~25IBU 28L 12blg 22°C Drożdże US-05 Zabutelkowane 20.04 135g cukru na 28L Zeszło do 3blg Edytowane 20 Kwietnia 2020 przez jaworek346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się