Pierre Celis Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Chmiel – jakże ważny i charakterystyczny składnik naszego ulubionego napoju. Bez niego trudno byłoby wyobrazić sobie istnienie piwa takiego, jakim go znamy, szczególnie z mocniej goryczkowych gatunków jak IPA, Bitter, czy chociażby Pilsner, o amerykańskich wariacjach nawet nie wspominając. Niestety, poza dawaniem rozkoszy naszym podniebieniom i nozdrzom, chmiel lubi też płatać dość nieprzyjemne figle, szczególnie, […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się