Pierre Celis Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Wiadomość o pojawieniu się tego piwa na rynku przyjąłem z lekkim ironicznym uśmiechem. Do tej pory koncerny jakoś nieszczególnie kwapiły się do informowania klientów o stosowaniu surowców niesłodowych, a tu nagle nie dość, że KP się do tego jawnie przyznała, to jeszcze postanowiła przekuć to na główny atut! Ostatnimi czasy panuje dość powszechna opinia, że […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się