Miklaz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Oficjalnie chciałem się przywitać z Szanownym Gronem Piwowarskim. Po chyba roku zebrałem się w końcu za zrobienie piwka. Przez 2 lata tylko gadałem, że będę robił i tak się zeszło, ale na dzień dziecka po części sprawiłem sobie, po części dostałem od rodzinki elementy zestawu i się zaczęło. Pierwsze piwko chyba jutro będę butelkował, co prawda jakieś takie mętne, ale mam nadzieję że w butelce się wyklaruje (o tym jeszcze poczytam) drugi zestaw już zakupiony i pewnie w tym tygodniu zabieram się za kolejną warkę. Mam nadzieję, że odnajdę swój smak piwa, lubie ciemne słodkie piwa. To jest coś dla mnie. Ale w celu nazbierania butelek solidarnie wspieram lubelską perełkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witaj. Baw się tym co robisz a na pewno będziesz miał efekty w postaci zadowolonych konsumentów. I zapraszam do udziału w lubelskim konkursie piw domowych. Czy to z piwem czy bez, będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jak będziesz dalej warzył, to już niedługo inaczej będziesz patrzył się na lubelską perełkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam kolejnego lubelaka w gronie piwowarów domowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witamy i zapraszamy na zlot w Siedlcach 20.07.2013r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi