chomiczon Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 http://faktopedia.pl/475199/Brewmeister-Armagedon-najmocniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Fermentowanie przez zamrażanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 To nie piwo tylko koncentrat z piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Fermentowanie przez zamrażanie Zamrażane po fermentowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tyle to ja wiem, że ekstrakt się podbija przez wymrażanie. Ale określenie "fermentowanie przez zamrażanie" uważam za wysoce niefortunne;) W końcu jak to fermentacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Piłem. W smaku dość łagodne - dałbym mu nie więcej niż 25 - 30%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Z tym -114 nie przesadzają aby? Fermentowanie przez zamrażanie już gdzieś komentowałem, na JM bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się