Pierre Celis Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 czyli barley wine po czesku. Dwa lata temu, kiedy odwiedziłem Kocoura, a następnie przeprowadziłem wywiad z Honzą Kočką, który wtedy współpracował z tym browarem, opowiadał mi o piwie, które właśnie zostało uwarzone, a miało ponad 30° Plato. Nie wiem, czy … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się