anatom Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Rozbij saszetkę wewnętrzna. Jak opakowanie spuchnie w kilka godzin to znaczy że w środku jest dużo zdrowych drożdży i powinno dać radę. Natomiast jak saszetka się będzie ślimaczyć to będzie oznaczać ze większość komórek padła i będziesz miał problem z fermentacją. Mamy lato, drożdże w transporcie mają różnie. Nawet świeża paczka może być zdechnięta. Jutro czwarte, nie zdążysz ze starterem? Nawet jakbyś je kręcił z 12h przed zadaniem to już jest dużo dla takiej ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witur Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @anatom Dzięki za odpowiedź 58 minut temu, anatom napisał: Jutro czwarte, nie zdążysz ze starterem? Praca w transporcie i w domu człowiek mało co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się