JacekKocurek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Można dodać trochę do zacierania. Jednak staraj się mieć te 50% słodu enzymatycznie aktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Można dodać trochę do zacierania. Jednak staraj się mieć te 50% słodu enzymatycznie aktywnego. Dorzucę po prostu do Twojego przepisu 300g owsa. Da to 47% udział pilzneńskiego, te 3% dużej różnicy nie powinny zrobić. Dzięki wielkie za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Powodzenia. Ciekaw jestem co wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Właśnie skończyłem warzyć. Opis warki tutaj: http://www.piwo.org/topic/9656-browar-u-koziolka/page__st__20#entry215789 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się