Parzon Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Mam wszystkie karty ocen (łącznie z tymi z kibla ). Zainteresowanych zapraszam na priv. Jednak przez najbliższy tydzień będę niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Myślę, że się uda. Pogadam z Przemkiem bo on ma karty ocen. poza tymi które wylądowały w kiblu trochę żeśmy z Pepem znaleźli w przybytku szczęścia Wszystko było pod kontrolą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Wszystko było pod kontrolą... jak rozumiem podpucha aby zasiać niepewność wśród uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Prosiłbym wszystkich którzy robili zdjęcia podczas imprezy o wysyłanie ich na slpd.piwo@gmail.com Zrobimy coś w stylu foto-albumu i zamieścimy z opisem w necie. Za wszystkie fotki z góry serdecznie dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 To i w Białej możemy się spotkać... BTW, rysuje nam się trójkąt Siedlce, Biała Podlaska, Lublin, w ramach którego będzie się coś działo. Zobaczy się gdzie potem... Ja tak to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Ufff... wróciłem do żywych... wczorajszy dzień był ciężki oj ciężki. Granulacje dla nagrodzonych i podziękowania dla organizatorów za fajną imprezkę -- miło zapamiętałem piwo z napisem 102 na kapslu. A to akurat moje piwko było .... ciesze się że smakowało mam nadzieje że przekazane buteleczki również zyskają uznanie kubków smakowych Edytowane 22 Lipca 2013 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja jeszcze nie próbowałem ale napiszę, jak posmakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja jeszcze nie próbowałem ale napiszę, jak posmakuje. Ha, a moje się rozeszły i na dodatek nic nie przywiozłem dobrze, że pustą skrzynkę wziąłem. dobrze, że mnie wzięli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Tylko jedna kwestia się ciśnie na usta. Chwała Ci Zbawicielko Lubelaków- Agnieszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Gratulacje dla organizatorów i lauratów nagród. Miło było poznać wielu ciekawych pozytywnie zakreconych ludzi.Atmosfera super.Serdeczne podziekowania dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Pan Jakub i Adrian, czyli zwycięzcy kategorii proszeni są o podanie adresu pocztowego na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Prosiłbym jeszcze raz wszystkich którzy robili zdjęcia podczas imprezy o wysyłanie ich na slpd.piwo@gmail.com Zrobimy coś w stylu foto-albumu i zamieścimy z opisem w necie. Za wszystkie fotki z góry serdecznie dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Panowie, w sierpniu są Chmielaki, a tam też premiera m.in. Prometeusza z kontraktowego browaru Olimp. Polskie Ale, pierwsze od czasów Smoczej Głowy. Może tam się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Gratuluję imprezy, było ekstra, ciekawe jakie wyjdzie piwko, trochę się przy nim nastałem . Zaraziłem się tymi wspaniałymi smakami i zaczynam kompletować sprzęt. Pozdrawiam z Łukowa p.s. Plany na Chmielaki się klarują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Byłeś w lidlu po kociolek? Całkiem niezła opcja w dobrej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Panowie, w sierpniu są Chmielaki, a tam też premiera m.in. Prometeusza z kontraktowego browaru Olimp. Polskie Ale, pierwsze od czasów Smoczej Głowy. Może tam się spotkamy? może jednak zrobimy namiocik dla piwowarów domowych ? W tamtym roku myśleliśmy z e-prezesem na ten temat ale jakoś się nie zdecydowaliśmy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Logistyka przeważyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Byłeś w lidlu po kociolek? Całkiem niezła opcja w dobrej cenie. Idę trochę na grubo KEG 50l.(zacieranie i filtracja) + gar 40l. na chmielenie. p.s. śrutownik walcowy już posiadam Kamilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ładnie jaki konkretnie śrutownik? samoróbka czy ten polski za 350? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi