zico Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) Witajcie piwosze ja o pomoc Was proszę.Zielony w temacie jestem ale chce warzyć z gestem ,tylko nie mam nic prócz chęci ,jadnak ta robota mnie jakoś kręci ,nie wpominając już o degustacji jasnego pełnego przy sutej kolacji Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez zico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Jak już wspomniałem w innym poście to zacznij od tego jak chcesz warzyć piwo i kompletuj sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Was proszę.Zielony w temacie jestem ale chce warzyć z gestem ,tylko nie mam nic prócz chęci Proponuję dużo czytać, czytać, i jeszcze troszkę czytać np. Browamator - FAQ , Browamator - pierwszy raz , Browar.biz - artykuły , a jeśli chodzi o sprzęt Moje przemyślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam nowego kolegę. Według mnie na początek to jednak brewkit chociaż pewnie część osób mnie skrytykuje że się rozdrabniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Na początek polecam czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Zacznij od wątków przyklejonych w dziale Kołyska Piwowarska. Oczywiście witam i zachęcam do rozpoczęcia swojej przygody z piwem. Jeśli dobrze przepracujesz okres przygotowawczy czyli lekturę, to spokojnie możesz zaczynać od zacierania. Na naszym forum są tacy koledzy, co od zacierania zaczynali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witaj. Zacznij ostro . Po co się oszczędzać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi