Infam Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A mnie, poza około 200 z własnego wypicia - doszło około 300 IDENTYCZNYCH butelek - po ogłoszeniu kolegi z miasta, że knajpa sie pozbywa. Mam śliczne Baltasy, które miały iść na szrot.Polecam pytanie po knajpach. Koledzy z miasta muszą się trzymać razem! Ale jak komuś brakuje (nawet z okolic :-), to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A mnie, poza około 200 z własnego wypicia - doszło około 300 IDENTYCZNYCH butelek - po ogłoszeniu kolegi z miasta, że knajpa sie pozbywa. Mam śliczne Baltasy, które miały iść na szrot.Polecam pytanie po knajpach. pzdr flood Zamierzam udać się na rozmowę w tej sprawie do Degustatorni w Gdańsku. Mam nadzieję, że będzie to moje zagłębie oryginalnego szkła do browarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbylon Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja nie mówię, że moja Greta nie kapsluje niektórych, bo kapsluje wszystkie, ale te z cienką szyjką i niskim kołnierzykiem kapslują się dużo łatwiej, wygodniej i bez użycia dużej siły. Swoją drogą Greta podczas kapslowania sprawia wrażenie jakby miała się za chwilę rozlecieć... Czy tylko mi się tak wydaje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Ja nie mówię, że moja Greta nie kapsluje niektórych, bo kapsluje wszystkie, ale te z cienką szyjką i niskim kołnierzykiem kapslują się dużo łatwiej, wygodniej i bez użycia dużej siły. Swoją drogą Greta podczas kapslowania sprawia wrażenie jakby miała się za chwilę rozlecieć... Czy tylko mi się tak wydaje ?? Skrzypi, trzeszczy, ale kapsluje. Mam wrażenie, że jest mocniejsza niż może się wydawać. U mnie wiernie od początku A propos zdobywania butelek jest jeszcze sposób może nie najelegantszy, ale tani- przejść się po parku. Najlepiej w sobotę lub w niedzielę rano Edytowane 22 Maja 2009 przez Dagome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 No racja jechałem nawet wczoraj po parku na rowerze i jak bym miał ochotę to nazbierałbym conajmniej skrzynkę. Ale nie każdemu to odpowiada więc muszą sobie radzić inaczej. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi