korzen16 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W moim przypadku musi być jeszcze zaliczone wycieczka pt. "Szlakiem polskich hipermarketów", czyli paski, torebki , byty.............. No ale cóż, jak się na wsi mieszka, to LP nie odpuści zapraszam na Brochów Tam mnie nie było, ale niedaleko, bo na Wiśniowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 czyli paski, torebki , byty.. Jak się z moją ostatnio po galeriach wybrałem to musiałem się wykosztować na takie coś: Więc Wojtek, od rynku tylko na północ - na południe są galerie WojtekW i korzen16 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jak się z moją ostatnio po galeriach wybrałem to musiałem się wykosztować na takie coś: Powiedzenie "Dostać kopa w dupę" nabiera teraz nowego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy to to takie, to do sadomaso??? na południe są galerie powiedziałbym na całe popołudnie Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To już jedno wiem na pewno - południe omijam! Chyba, że żona z córką na zakupy, a tatuś czas wolny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi