Tom Kos Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Ostatnio zauwazyłem reklamę sklepu Sami Swoi który miesci się w - hehe - "Galerii Madro" Dokładnie na piętrze głownego budynku. Odwiedziłem dziś i tak: sklep mały, sprawia wrażenie nieuporządkowanego. Głownie nastawiony na winiarzy i bimbrowników, stoi nawet kompletna kolumna destylacyjna z nierdzewki(moze i kega ważelnego by załatwili), sporo dodatków do mocnych alkoholi, drozdze raczej te najpopularniejsze winne i bimbrownicze - piwnych nie zauważyłem.Wężyki fermentory kapslownice,korkownice, kapsle,korki etykietki, termometry cukromierze itp drobiazgi. Kilka puszek brewkitów i dwa kartony zestawów z BA. Ceny rózne, np greta 65zl(!), fermentor 33zl. Ale w razie cos komuś zabraknie, jakaś to alternatywa jest. I zawsze można sprzęt przed zakupem pomacać. Piszę o nim nie dlatego,ze jakoś mi przypadł do gustu, ale dlatego,że wg mnie warto zajrzeć. Im wiecej kilentów tym pewnie asortyment będzie ciekawszy. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Tom Kos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pic_q2 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 super dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBrowarko Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Lepszy rydz, niż nic. Może zajrzę kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W auchan jest promocja na garnki z nierdzewki, 36l wychodzi za niecałe 150zl a mają jeszcze inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Masz Ci los, a właśnie w zeszłym tygodniu kupiłem emalie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Kupowałem dzisiaj kapsle w Sami Swoi i zauważyłem ze powiększyła się ilość brew kitów. Chłopak coś mówił, że myśli nad drugim podejściem do słodów. Może coś się rozkręci trochę pod względem surowców. Wyklepane tapatalkiem z mego szajsunga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Mam nadzieję, że ceny surowców będą dobre. Ale coś mi się wydaję, że ceny będą takie same. W jakiej cenie kupowałeś kapsle? A propo mojej emalii to pojechała z powrotem- defekt fabryczny przepalała. W ostatniej chwili kupiłem nierdzewka z auchana 36l za 147zł Edytowane 15 Marca 2014 przez ras1313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panoramiks Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Byłem dzisiaj, pojawił się chmiel, trzy podstawowe odmiany i drożdże piwne Gozdawy. Jest też więcej akcesoriów do wyrobu piwa, podobno lada moment pojawia się słody równiez z mozliwością śrutowania. Ceny nie powalają, ale jka trzeba paczke drozdży na szybkiego to może byc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpik Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dzisiaj odwiedzilem ten sklep po raz pierwszy w sumie jestem pozytywnie zaskoczony.Maja słody ze strzegomia sporo brewkitow I mase akcesoriów do piwowarstwa.Ze śrutowaniem gość mowił że ogarną w przeciągu tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 O spoko, widać, że dzieją się zmiany. A jak ceny słodów? Strona www w przebudowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 W sumie 11 rodzajów ceny w sumie nie sa tragiczne od 5.5zl do 7.5 za kilogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon90 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Wiecie czy mają w swojej ofercie drożdże piwowarskie ? Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez Szymon90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Z tego co wiem maja coopersa i gozdawe ale nie wiem po ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 No to dobrze wiedzieć, że się sklep rozwija. Zawsze jest gdzie ratunku szukać jak czegoś zbraknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 A ten sklep do której jest czynny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tak jak galeria madro, ogólnie na stronie jest telefon do własciciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Można o jakiś link. Informacje Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez br.an.tr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Strona w przebudowie widzę: telefon to ten 507... http://samiswoi-sklep.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Mają polskie chmiele, Lomik, Marynka i Sybilla. Granulat pakowany po 30g w cenie 4pln paczuszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ciekawe jak z drożdżami piwowarskimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpik Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Gozdawa PAY7 7zl Gozdawa GLW35 9zl coopers 7zl jakos tak o ile dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Pojawiły sie dodatki typu gips piwowarski mech irlandzki cukier kandyzowany curacao itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Plumpik, często tam zaglądasz czy może to Ty jesteś właścicielem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpik Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Heh nie handluje na madro narzedziami wiec jestem u nich prawie codziennie P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajosq Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Jeżeli ktoś jeszcze nie wie to sklep wprowadził sprzedaż słodów. Jest ich trochę ze słodowni Soufflet i Strzegomia. Także drożdże Fermentis Safale S-04, Safale US-05, Safbrew S-33, Safbrew WB-06, Saflager S-189, Saflager S-23, Saflager W-34/70 i chmiel Marynka, Lubelski, Lomik i Chinook Edytowane 19 Maja 2014 przez Gajosq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi