kubisiemce Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://rtvagd.wp.pl/kat,130042,title,Draftmark-sposob-na-piwo-z-beczki-takze-w-domu,wid,15902382,wiadomosc.html 4 litry to malutko na imprezę. Szkoda czasu na przelewanie gotowego piwa i chłodzenie, a dla domowego piwowara zdecydowanie za mało, chyba że ktoś tylko butelkuje i ma takie coś jako taki mini dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 W sumie to nic nowego. Systemy oparte o nabój z CO2 i puszka 4-5 litrów są już dostępne na rynku od dawna. Ja swój zakupiłem za 70 zł z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 W sumie to nic nowego. Systemy oparte o nabój z CO2 i puszka 4-5 litrów są już dostępne na rynku od dawna. Ja swój zakupiłem za 70 zł z wysyłką. gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Na allegro. Produkcji Clatronic, prawie nówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi