Parzon Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Świetna impreza. Gratuluję zwycięzcom, dziękuję organizatorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Hej. To gdzie te wyniki???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Udo Grubbe Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gdzie wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Dziękuję wszystkim za udział w imprezie - zarówno osobiście, jak i wysyłkowo. Mimo kiepskiej pogody atmosfera była super. Za rok powtórka Kajtek, po co Ci wyniki, skoro nic nie wystawiałeś? A poza tym Panowie trochę cierpliwości. Jak się ze wszystkim ogarnę, to podam wyniki. Z fermentacją też się Wam tak śpieszy? Po konkursie znaleziono porzucony parasol. Potencjalnych właścicieli proszę o kontakt. Edytowane 22 Września 2013 przez gregroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quina Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kurcze... Dopiero dziś dowiedziałem się o konkursie:-( Szkoda, że właściciel sklepu homebeer.pl nie poinformował swoich klientów. Czekam na zdjęcia i relacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Impreza była bardzo udana, udało się poznac wielu zacnych piwowarów i sporo smacznych piw także udało się sporóbowac. Pozostaje tylko żałowac, że nie mogłem zostac do końca. Na koniec gratulacje dla zwyciezców oraz podziękowania dla organizatrów i do zobaczenia na kolejnej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Szkoda, że właściciel sklepu homebeer.pl nie poinformował swoich klientów. Informacja o konkursie wisiała od ponad miesiąca na stronie głównej sklepu, ale nic to - za rok pewnie będzie powtórka, a wcześniej jakieś spotkanka w mniejszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 My zapraszamy na II Zlot z Konkursem do Siedlec w lipcu 2014. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) I czas na oficjalne wyniki: kategoria otwarta: 1. miejsce Marek Lisiewicz (astrobus), piwo w stylu Marzen Rauchbier 2. miejsce Kamil Sujkowski (Kamilo), piwo w stylu Russian Imperial Stout 3. miejsce Robert Hajduk (chomiczon), piwo w stylu Pale Ale kategoria główna, Polskie Ale: 1. miejsce Artur Pasieczny - 33,75 pkt. 2. miejsce Mateusz Krupop - 33,50 pkt. 3. miejsce Adam Czogalla - 31,75 pkt. poza konkursem: Grzegorz Roczniak - 31,75 pkt. Decyzją sędziów piwo zajęło trzecie miejsce, po otworzeniu koperty z nazwiskami zostało oczywiście usunięte z listy. Konkurs w kategorii Polskie Ale przeprowadzony był zgodnie z wytycznymi PSPD, spośród czterech jurorów dwóch było certyfikowanymi sędziami Stowarzyszenia. Edytowane 22 Września 2013 przez gregroc Kamilo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gratulacje dla nagrodzonych! Podziękowania dla organizatorów za fajną imprezę... aż za fajną Moje ciało powraca powoli do homeostazy.... chyba za bardzo się wczoraj nawodniłem Pozdrawiam starych i nowo-poznanych piwowarów Do zobaczyska na kolejnym zlocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Dobra, kto zacz Grzegorz Roczniak to wiemy. Adam Czogalla to też znana postać, ale kim są Ci którzy uwarzyli najlepsze polskie ale? Edytowane 22 Września 2013 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matekk Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Drugie miejsce melduje się. Ps. To piwo, to moje pierwsze zacierane, a drugie w ogóle. e-prezes i Udo Grubbe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Zatem tym bardziej gratulacje zasłużone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Artykuł o Zlocie w Kurierze Lubelskim. http://www.kurierlubelski.pl/artykul/998054,lubelski-konkurs-piw-domowych-w-restauracji-chata-zdjecia,id,t.html Ps. Pepo Ty trunek gotujesz 6 godzin? To Ci się chłopie schodzi... Edytowane 22 Września 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtek99 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Łooo kurde...pepo...jakiś Ty do mnie podobny przy tym garze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Artykuł o Zlocie w Kurierze Lubelskim. http://www.kurierlub...jecia,id,t.html Ps. Pepo Ty trunek gotujesz 6 godzin? To Ci się chłopie schodzi... Tak, przygotowanie piwa zajmuje mi ok 6 godzin, od śrutowania do zamknięcia fermentatora. Nie mnie sie czepiaj tylko pismaków Warzone piwko... to jakieś 20 litrów i 18Blg pięknie pachniało z fermentatora.... taką miodową słodyczą, nie miałem zdrowia bawić się w rozcieńczanie... zadałem gęstwe - WLP530 Abbey Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciej Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 No to i ja pogratuluje zwycięzcom, niestety nie dałem rady w tym roku przybyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Tak, przygotowanie piwa zajmuje mi ok 6 godzin, od śrutowania do zamknięcia fermentatora. Nie mnie sie czepiaj tylko pismaków Przecież wiem, żartuje tylko. To przykład jak łatwo coś przekręcić jak się człowiek nie zna. Edytowane 23 Września 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Dobra, kto zacz Grzegorz Roczniak to wiemy. Adam Czogalla to też znana postać, ale kim są Ci którzy uwarzyli najlepsze polskie ale? Jam Ci to uczynił. e-prezes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Gratulacje dla zwycięzców Konkurs był bardzo przyjemny, poznałem wielu doświadczonych piwowarów domowych, których z przyjemnością się słuchało Mam nadzieję, że za rok coś swojego już przyniosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Pokaźną grupkę stanowicie w Lublinie. Możliwość warzenia w Zwierzyńcu za rok to by bylo cos. Życzę wam żeby udalo się to załatwić. Fajna imprezka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homebeer.pl Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Gratulujemy zwycięzcom ! Dziękujemy za liczne przybycie i bardzo miłą atmosferę. Impreza udana. Zapraszamy również za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) A my serdecznie dziękujemy sponsorom za docenienie naszej pracy homebeer.pl RuleZ Edytowane 23 Września 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi