Pierre Celis Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 pierwsze polskie barrel aged beer Degustację Chateau z Artezana mogłem uskutecznić, dzięki ofiarności kolegi Vampira, który podarował mi butelkę ze swoich zapasów. Jak zatem smakuje pierwsze polskie piwo leżakowane w dębowej beczce po winie? Czy beczka po winie z Bordeaux … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się