Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 16 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Moje drożdże z "Grodziskiego" mają się nieźle - zjadły kilka porcji ekstraktu, na dnie butli jest całkiem ładna warstwa "gęstwy". Miałem zamiar w weekend robić "Grodzisza", niestety muszę wyjechać na tydzień więc sprawa się przesuwa. Pytanie - zostawić drożdże tak jak są, żeby przez ten tydzień poleżały sobie w butli na głodnego czy też zlać je jutro do słoika i wstawić do lodówki??? Muszą ten tydzień poczekać... Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się