Skocz do zawartości

Odzyskiwanie drożdży z piw komercyjnych


Lodzermensch

Rekomendowane odpowiedzi

Moje drożdże z "Grodziskiego" mają się nieźle - zjadły kilka porcji ekstraktu, na dnie butli jest całkiem

ładna warstwa "gęstwy". Miałem zamiar w weekend robić "Grodzisza", niestety muszę wyjechać na

tydzień więc sprawa się przesuwa. Pytanie - zostawić drożdże tak jak są, żeby przez ten tydzień 

poleżały sobie w butli na głodnego ;) czy też zlać je jutro do słoika i wstawić do lodówki???

Muszą ten tydzień poczekać...

 

Jakub

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.