Fafer Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Witam Dziś przy przelewaniu witbiera na cichą zauważyłem ze część drożdży nie opadła na dno tylko pływała sobie w maleńkich skrawkach po powierzchni. czy mam się czymś martwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Nie Niektóre tak mają Fafer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafer Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Dziękuję uff, jeszcze dodam ze to była gęstwa z wb-06 nie pytajcie dlaczego takie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Z drugiej strony Wita nie warto przelewać na cichą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafer Opublikowano 2 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Och raczej musiałem. Za dużo śmieci. Poza tym chcę sprawdzić ewentualne infekcje. poza tym to taki dziwny wibier bo zamiast płatków pszenicznych dałem orkiszowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3991 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Orkisz to odmiana pszenicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.b Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 też dzisiaj postawiłem na burzliwą wita i już widzę że bez cichej się nie obejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się