Pierre Celis Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 czyli Bracka Jesień 2013 odc. 2. Po rzemieślniczych piwach z Artezana i Pracowni Piwa, postanowiłem spróbować, jak wygląda piwna rewolucja w wydaniu browaru restauracyjnego. Czy w browarze restauracyjnym można uwarzyć wyśmienite India Pale Ale? Jak pokazują przykłady Brovarni i Hausta, … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się