mamdobreklapki Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VNqs4DfotUd1q2VnIFtAVRiAz7guWpK7SPnrFcHTdrM/edit#gid=0 Link powinien być przypięty do pierwszego posta! ;p Lista nie jest lipna, tylko nie aktualizowana jak być powinno! Dobrze by było reaktywować ten depozyt tym bardziej że są chętni.. wezmę tego AA (jeśli pojawi się na liście), odstawię swoje kwasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dine Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Mój amber ale raczej daleki od udanego (chociaż oczywiście pijalny), także bardzo chętnie poczytam co o nim myślisz. Dodany już do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamdobreklapki Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Postanowiłem się zabawić w Frankensteina i spróbować przywrócić trupa do żywych.. jako że pojawił się świeży trup na stanie. Amber Ale autorstwa jeśli się nie mylę dine. Wygląd: Klasyczny amber, ładna barwa. Lekko opalizujący. Piana raczej skromna, zostaje obrączka. Zapach: Tutaj jest coś z trupa! A tak dokładniej to z jego skarpetek. Ziołowe nuty chmielowe, w tle majaczą karmele. Smak: Harmonię miedzy słodowością a goryczką zakłóca dość ostra, ziołowa goryczka od Iungi. W mojej ocenie może to być efekt leżących chmielin w piwie. Bo na zimno to chyba chmielony nie był.. Nie przesadzona podbudowa słodowa na plus. Ogólna porada to zastanowił bym się nad chmieleniem i użyciem w tym celu bardziej świeższej partii. Reszta ok PS. Wziąłem jeszcze rauchbock'a. Zostawiłem dwa sour ale Edytowane 1 Września 2015 przez mamdobreklapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dine Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Postanowiłem się zabawić w Frankensteina i spróbować przywrócić trupa do żywych.. jako że pojawił się świeży trup na stanie. Amber Ale autorstwa jeśli się nie mylę dine. Wygląd: Klasyczny amber, ładna barwa. Lekko opalizujący. Piana raczej skromna, zostaje obrączka. Zapach: Tutaj jest coś z trupa! A tak dokładniej to z jego skarpetek. Ziołowe nuty chmielowe, w tle majaczą karmele. Smak: Harmonię miedzy słodowością a goryczką zakłóca dość ostra, ziołowa goryczka od Iungi. W mojej ocenie może to być efekt leżących chmielin w piwie. Bo na zimno to chyba chmielony nie był.. Nie przesadzona podbudowa słodowa na plus. Ogólna porada to zastanowił bym się nad chmieleniem i użyciem w tym celu bardziej świeższej partii. Reszta ok PS. Wziąłem jeszcze rauchbock'a. Zostawiłem dwa sour ale To moja pierwsza warka, także wiadomo, szału nie ma. Ale cieszę się, że jakkolwiek pijalne. Dzięki za ocenę Chociaż martwi mnie ten kolor i brak piany, bo egzemplarze które spożywałem były zdecydowanie jaśniejsze a piana była całkiem całkiem. Jak wrócę do Gdańska za tydzień to zdegustuję znowu, może jakaś felerna butelka się trafiła do depozytu. Tego rauchbocka z 2012 wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 czy inicjatywa tego typu jeszcze gdzieś funkcjonuje w trójmieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrM Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Na fejsie jest grupa Pomorscy Piwowarzy Domowi. Spotykamy się mniej więcej co miesiąc i wzajemnie degustujemy. Chyba jest też inna grupa, że się wymieniają piwami. Musisz sam poszukać. Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się