mat Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Czy ktoś próbował kiedyś fermentować górniaka w starej lodówce na balkonie (wyłączonej)? Jeśli tak, to czy nie ma problemu ze stabilnością temperatury? Jak sprawa wygląda w zimie gdy zaczynają się lekkie przymrozki? Jest sens w ogóle w coś takiego inwestować? Stara lodówa to koszt rzędu 50 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Lepiej dopłać i kup starą ale sprawną. Ja za swoją 2letnią dałem 190zł Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Stabilność temperatury pewnie byłaby ok, ale w zimie do górniaków trzebaby taką lodówkę dogrzewać. Edytowane 19 Września 2013 przez Gąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się