Skocz do zawartości

Fermentacja piwa w lodówce na balkonie


mat

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś próbował kiedyś fermentować górniaka w starej lodówce na balkonie (wyłączonej)? Jeśli tak, to czy nie ma problemu ze stabilnością temperatury? Jak sprawa wygląda w zimie gdy zaczynają się lekkie przymrozki? Jest sens w ogóle w coś takiego inwestować? Stara lodówa to koszt rzędu 50 zł.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.