Spartan Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam. Moje plany na przyszłość to warzenie piwa w większej ilości. Dowidział się o tym mój znajomy, który zaproponował mi, że będzie mógł zrobić dla mnie kocioł warzelny. Mówił, że może dało byt się z blachy nierdzewnej albo z miedzi. Ale może zna się ktoś na tym? (to jest daleka przyszłość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Co jakiś czas na forum trafiają się takie perełki... Pytasz tak na prawdę o nic.Poczytaj, zgłęb wiedzę i wtedy zadaj pytanie. Edytowane 24 Września 2013 przez karczmarz Stolarz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Szukając niestety nie znalazłem, WYBACZ (i nie czytałem tylko na forum). A jeśli możesz, podeślij stronkę. Edytowane 24 Września 2013 przez Spartan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 www.wiki.piwo.org All you need is wiki, wiki is all you need GB... i sugarsweet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 karczmarz i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Poczytaj o systemach HERMS/RIMS, o kotłach SPEIDEL, BLICHMANN oraz wejdź na stronę http://www.theelectricbrewery.com/ - tam masz odnośniki do gotowych kotłów, których chłopaki użyli budując swój system. Każdy ma inne potrzeby, a Twój post jest zbyt ogólny niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi