JacekKocurek Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chłodzi mi się na oknie brzeczka. W ramach eksperymentu, jutro zadam oliwę. zero tlenu. Ale drożdże tylko uwodnię, bo je suszy chyba można do takich? z pół godziny w oleum z wodą i do brzeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 z pół godziny w oleum z wodą i do brzeczki? Nie wiem czy drożdże przeżyją kontakt z oleum i czy taki roztwór zbytnio nie zakwasi brzeczki. FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Tak na serio, czy łaciny nie znasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się