rabbek Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 dokładnie kolbe zawsze oxi traktuje i butle z osadem. Myłem tez balon po winie z zaschniętymi owocami i wszystko ładnie wyczyściło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramix_ Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 W jakich stężeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 do kolby ze 3 łyżki sypałem ale to musisz doświadczalnie sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panoramix_ Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Sprawdzę jak mi się NaOH skończy czyli za jakieś 9kg, ale dzięki za radę - sprawdzę na pewno. Na pewno też nigdy nie wrócę do piro. Moim płucom bardzo się to doświadczenie nie spodobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nadwęglan sodu świetnie myje osady kadzi warzelnych. Wystarczy pogotować trochę w kadzi wodę z dodatkiem nadwęglanu sodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi