karkan Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Jako że w piwowarstwie narazie nie mam jakiś większych sukcesów chciałem powdzielić się swoją wędzarnią i kilkoma wyrobami Golonki boczek szynka w tle wino ryżowe Zapraszam do dyskusji slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Napisałbyś coś więcej, fotki spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 aż się głodny zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Masz może szersze zdjęcia, tzn jak daleko jest źródło dymu od wędzarni? Beczka w środku również jest pomalowana? Zacnie to wygląda, dobrze, że już śniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Więcej fotek dam wieczorem. Beczka od paleniska chyba 1m zmierze to standardowa rura od piec. Beczka pomalowana na zewnatrz farba odporna na temperaturę. W środku wyaplona dość konkretenie Prosta konstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Beczka od paleniska chyba 1m zmierze to standardowa rura od piec. Na palenisku masz jakiś klosz, czy jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tak blacha z nawierconymi dziurami. Wieczorem dam fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 16 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dziś niestety nie dam rady z fotkami neta mam tylko z komórki ale na pytania odpowiem jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Nie jest to jak widać konstrukcja idealna ale daje radę Wędzonek takich w sklepie się nie kupi Można też tak Edytowane 17 Października 2013 przez karkan Undeath 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 przy takiej konstrukcji to większość dymu ci chyba ucieka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 przy takiej konstrukcji to większość dymu ci chyba ucieka? Mylisz się, wiesz jaki w takiej konstrukcji jest tzw. cug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 17 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) W tym jakby stoliczku są dziury. Jak zamknę palenisko nic się nie dymi z niego wszystko leci przez wędzarnie. Kwestia wygrzania beczki Tak się dymi paleniskiem nic nie leci. Edytowane 17 Października 2013 przez karkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Mylisz się, wiesz jaki w takiej konstrukcji jest tzw. cug? nie nigdy nic nie wędziłem, nie znam się na tym. Po prostu ze zdjęcia tak mi się wydawało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 18 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Spoko w takim razie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akapulko Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Na tej tatce aluminiowej to twój wyrób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie wtedy jeszcze kiełbasy swojej nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się