Pieron Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Piwo warzone tak. Piana drobna, opadająca, jednak pozostająca dojść spora warstwa. Kolor bursztynowy, piwo mętne. Nagazowanie super. W smaku czuć moc tego napoju. Fajnie zrównoważona słodowość z chmielem a dodatek cukru daje dość mocnego charakteru. Super piwo Dori. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Cześć Normalnie gdybym nie był po piwie to wprosiłbym się do Dori jeszcze dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Cześć Normalnie gdybym nie był po piwie to wprosiłbym się do Dori jeszcze dziś Hee, Dori ostatnio chętnie ludzi przyjmuje już od początku maja, bo ma niezły zapas piwa domowego i trochę kasy na grila. Bardzo dobre piwo, nie trzeba chwalić, tylko mieć okazję skosztować. Poniżej foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hee, Dori ostatnio chętnie ludzi przyjmuje już od początku maja, bo ma niezły zapas piwa domowego i trochę kasy na grila. Ostatnio faktycznie piwo już mi się na regałach nie mieści, musiałam w piwnicy dodatkową paletę ustawić, a i Euro trochę się uzbierało... szkoda tylko że w sobotę już się z tym zapasem piwa i kasy rozstaję Bielok, jak się pojawisz w okolicach Cieszyna lub Skoczowa to daj znać, jakieś piwko się znajdzie A wracając do opisywanego piwa to dubbel raczej to nie jest. Chyba bardziej poprawnie byłoby zakwalifikować je jako Belgian Strong Ale, tak czy inaczej cieszę się, że smakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Cześć Bielok, jak się pojawisz w okolicach Cieszyna lub Skoczowa to daj znać, jakieś piwko się znajdzie A wracając do opisywanego piwa to dubbel raczej to nie jest. Chyba bardziej poprawnie byłoby zakwalifikować je jako Belgian Strong Ale, tak czy inaczej cieszę się, że smakowało No kurde postaram się kiedyś zaglądnąć na chwilę, ale jakoś mi ostanio nie po drodzę Niezależnie od kasyfikacji tego piwa i tak go uwarzę Jak Wena i Pieron mówią że dobre, to warto uwarzyć oczywiście w moim wypadku nie spodziewam sie tak olśniewajacych wyników - nie ta ręka do warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się