Pierre Celis Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 francusko-norweskie rabarbarowe IPA Rabarbar? Do piwa? W sumie sounds interesting. Pomysł wyszedł prawdopodobnie z tego, że francuski St. Germain ma w swojej ofercie piwo Page 24 à la Rhubarbe – jest to pale ale z sokiem z rabarbaru. Wkład Nøgne ø ograniczył się … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się